Trainingen in Ermelo

Dinsdagavond na het eten, samen met het vrouwtje en de hond naar Ermelo gereden. Hier zouden we blijven tot zondagmiddag. Er stond voor woensdag, donderdag en vrijdag nog wel een avonddienst op het programma maar dat mocht de pret niet drukken. Vanuit Ermelo is het zelfs 20 kilometer korter naar mijn werk.

Woensdagochtend het lopen weer opgepakt na de Zevenheuvelenloop van afgelopen zondag. Wilde rustig aan  45 minuten hardlopen. Echter de omstandigeden waren niet optimaal. Stevige wind met af en toe zelfs zware windstoten hielpen niet mee aan het rustige rondje. Er moest gewerkt worden. Uiteindelijk 45 minuten gelopen en 7,66 kilometer afgelegd.

Vrijdagochtend stond mijn 2e training in Ermelo gepland. Onder een stralend zonnetje een uurtje gelopen door de bossen. Door de schitterende omgeving was het uurtje zo voorbij. Meer zat er door de avonddienst echter niet in. Toch nog even 10,48 kilometer gelopen.

Zondagochtend mijn 3e en tevens laatste loopje in de bossen rondom Ermelo. Wilde ongeveer 2 uurtjes lopen. De regen was gelukkig vannacht al gevallen. Dus met droog weer en een graad of 11 ben ik op pad gegaan.  Onderweg was goed te zien dat het flink had geregend. Diepe plassen en op sommige plaatsen een drassige ondergrond. Dit mocht de pret niet drukken. Wat een genot om hiet je trainingskilometers te mogen maken. Af en toe ingehaald door mensen op de Mountainbike waarvan je de merken niet eens meer kon lezen door de dikke lagen modder op de fiesten. Zij hadden weer wat te doen bij thuiskomst. Uiteindelijk heb ik 22 kilometer gelopen in 2.05.37. Dit bracht het totaal van deze week op iets meer dan 40 kilometer. Na het douchen en een broodje weer in de auto gestapt op weg naar Purmerend. Al met al een geslaagde trainingsweek.

Over runninggerard

Hardloper met een voorkeur voor de lange afstanden. Lid van AV MarathonPlus.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Trainingen in Ermelo

 1. Koen zegt:

  Mooie week zo Gerard. En inderdaad een prachtige omgeving om te lopen. Puur genieten!

 2. Keesdeloper zegt:

  Mooi bezig Gerard. Heb ook al eens gelopen in die omgeving. Prachtig daar.

 3. rinusrunning zegt:

  Inderdaad geslaagd zo en zo te zien een mooie omgeving van de Veluwe.
  Groet Rinus.

 4. Je bent klaar voor Spijkenisse!!! Ga je zien daar!

 5. hans zegt:

  moet heel mooi zijn om daar te lopen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s