Drukke week

Na de Linschotenloop op 19 december stond er een drukke week op het programma. Maandag en dinsdag een vroege dienst en daarna vanaf donderdag vier nachtdiensten.

Zondag 20 december 2009 een dag na de Linschotenloop even de loopschoenen aangetrokken voor een kort loopje. Wilde even rustig aan doen na twee halve marathons binnen een week. Was toch diep gegaan om beide keren onder de 1.45 te lopen. Het werd uiteindelijk een loopje van 30 minuten. Met een totaal van 4,48 km. Onder foto van het parcours op 20-12-2009

Dinsdag 22 december 2009 na thuiskomst van een vroege dienst nog even een half uurtje wezen hardlopen. Kon nog net voor het donker werd. Totaal 4,55 km gelopen.

Donderdag 24 december 2009 eerst even naar Lelystad gereden. Had van Leonie gehoord dat daar Salomon schoenen werden verkocht voor rond de 90 euro. Na eerst even telefonisch contact te hebben gezocht, bleek dat zij nog een paar hadden staan in mijn maat. Het werden de Salomons XA 3D Pro XCR Cumo. Mocht ze voor 79,95 meenemen. Door de telefoon had hij nog een prijs genoemd van 89,95. Een koopje dus.

’s Middags rond half 13.30 uur vervolgens de loopschoenen aangetrokken voor een duurloop van 90 minuten. Een sneeuwvrij parcours opgezocht. Dus de kleine binnen weggetjes overgeslagen. Wilde geen risico oplopen. Uiteindelijk stonden er 15 kilometers op de teller. ’s Avonds om 23.00 uur begon de eerste nachtdienst van de vier al weer. Was met de kerst dus onder de pannen.
Zondag 27 december 2009, na eerst nog even vier uurtjes te hebben geslapen, de Salomons aangetrokken voor een kort loopje in en rondom Purmer Noord. Na een uurtje stond er 10,04 kilometer op de teller. Lekker rustig aan gedaan dus. Zat ook niet meer in hoor na drie nachtdiensten.
Uiteindelijk in deze drukke week (ma-zo) toch nog iets meer dan 29,5 kilometer gelopen.
Advertenties

Over runninggerard

Hardloper met een voorkeur voor de lange afstanden. Lid van AV MarathonPlus.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Drukke week

 1. RunningHans zegt:

  je hebt het druk gehad zeg, en dan toch zoveel lopen : 295 km 😉 ??

 2. Tiny zegt:

  Komma vergeten? Anders is het wel heel erg veel.(295km)

 3. Kees zegt:

  Was wel mooi hé… lopen met de sneeuw!

 4. Koen zegt:

  Dat zijn inderdaad mooie schoenen Gerard, loopt vast lekker!

 5. John zegt:

  Ga je ook al aan de trails wagen? Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s