Midwinterduinloop

Gisteren stond ik aan de start van de Midwinterduinloop. Na lang wikken en wegen besloten om dit jaar geen marathon meer te lopen. In eerste instantie wilde ik nogSpijkenisse lopen, maar na een paar drukke maanden met een verbouwing, werk en zelfs twee marathons in Oktober besloten om het wat rustiger aan te doen om zo weer fris aan 2014 te beginnen.

Met Ton voor de start

Met Ton voor de start

En zo viel mijn oog op de Midwinterduinloop. Een loop georganiseerd door Le Champion. Start vanuit Egmond Binnen en dan lekker door de duinen en het bos. De week er voor nog even contact gehad met Ton (@Tondieloopt) om samen te starten in Egmond. In de drukte viel het echter niet mee om Ton te vinden. Uiteindelijk trof ik Ton net voor de start. Even kort kunnen kletsen voor we van start mochten. Het eerste stuk was vrij smal en druk. Laat ik het daarom maar inloop kilometers noemen. Gaande weg kwam er iets meer ruimte en kon het tempo omhoog. Op een gegeven moment was ik Ton echter kwijt. Ik liep lekker over het afwisselend parcours. De ene keer over asfalt, dan weer over klinkers of over gras of zandpaadjes.  De kilometers vlogen voorbij en voor ik het wist was ik al weer terug. Met een eindsprint kon ik afklokken op 1:24:05 voor iets meer dan 16,3 kilometer. Genoten van een afwisselend parcours.

Vandaag ruim 1,5 uur als toeschouwer/fotograaf langs de kant gestaan om de deelnemers aan de Purmerbosmarathon aan te moedigen. Door liepen o.a: Robert Boersma, Rinusrunning, Edwin Otto en Hans Jurrians. Voor foto’s zie hier

Advertenties

Over runninggerard

Hardloper met een voorkeur voor de lange afstanden. Lid van AV MarathonPlus.
Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijd. Bookmark de permalink .

3 reacties op Midwinterduinloop

  1. langzaamaan zegt:

    Toch weer even een lekker stukje gelopen in een prachtige omgeving 🙂

  2. jaja, mooie omgeving Gerard. dan loop je lekker!

  3. RunningHans zegt:

    Altijd leuk en afwisselend parcours….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s