Road to Texel update

Door drukte en prive omstandigheden heb ik een tijd niets van me laten horen. Hier volgt een kleine update.  Zoals de meeste van jullie weten ben ik in training voor de 60 van Texel. Het zou mijn 3e deelname moeten worden. De voorbereiding op de 60 van Texel verloopt anders dan de vorige twee keer.

Januari verliep best lekker in tegenstelling tot de voorgaande jaren. Met een beetje passen en meten kon ik lekker blijven lopen. Wel schoten de lange duurlopen er bij in. Daar had ik te weinig tijd voor. Met een duurloop van 32 en een van 33 kwam ik op een totaal van 321 kilometer.

Februari ging goed van start. Niet met de gebruikelijke Midwintermarathon maar met een duurloop over 40 kilometer. Zoals een ieder inmiddels weet heeft de organisatie er voor gekozen om de marathon afstand van de kalender te halen. De trainingen verliepen lekker. Een beetje van mijzelf en een beetje van het schema van Marathonplus. Tot de dinsdag 17 februari. Prive omstandigheden zorgde ervoor dat het lopen niet meer belangrijk was. De dagen gingen voorbij en de zaterdag erna werd ik ook nog eens doodziek. Maandag de 23e volgde een tweede klap. Wederom een zwarte dag. Gelukkig gaat het nu per dag iets beter.  Het lopen staat op een laag pitje. Ik probeer het af en toe wel even om de spanning en de stress eruit te lopen. Dit gaat echter moeizaam. De Achtkastelenloop waar ik morgen de 30 kilometer zou lopen heb ik geschrapt.

Gerard Pas2

Achtkastelenloop 2014 met Pascal

De maand Februari zit er bijna op. Er staan 270 kilometers op de teller. Hoe maand maart gaat verlopen weet ik niet. Ik leef van dag tot dag. Hierbij denk ik steeds aan de woorden van Wouter Duinisveld. Deze signeerde zijn boek met de tekst:

Leef, Droom & Geniet.

Advertenties

Over runninggerard

Hardloper met een voorkeur voor de lange afstanden. Lid van AV MarathonPlus.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Road to Texel update

  1. toontje34 zegt:

    Das heftig heel begrijpelijk een stap terug doe. Hardlopen komt wel weer eerst bij je zelf alles op een tijdje zetten.sterkte de komende tijd en wees zuinig op je zelf

  2. RunningHans zegt:

    Sterkte Gerard. Privé is belangrijker dan hardlopen. Loop wanneer je kan en wil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s